غذای ملل

آناناس پلو بدون گوشت

اگر به فکر تهیه یک غذای پُرخاصیت و سالم هستید آناناس پلو بهترین انتخاب است این غذای خوشمزه و لذیذ بسیار مغذی و مقوی بوده و طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می توانید این غذای ژاپنی را آماده کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> آناناس: ۱ پیمانه خرد شده

>> هویج: ۲ عدد خرد شده

>> فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد

>> برنج: ۱ پیمانه

>> بادام هندی: نصف پیمانه(یا گردوی خرد شده)

>> پودر کاری: نصف قاشق غذاخوری

>> پیاز: ۱ عدد خرد شده

>> پیازچه: ۲ عدد ریز خرد شده

>> سیر: ۳ حبه خرد شده

>> آب مرغ یا گوشت: ۵ قاشق غذاخوری(یا آب ساده)

>> سرکه بالزامیک یا سویا سُس: ۲ قاشق غذاخوری

>> فلفل قرمز: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این آناناس پلو خوشمزه ابتدا برنج را که از قبل در آب وکمی نمک خیساندید روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله پیاز خرد شده را در ماهیتابه حاوی مقداری روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود سپس سیر خرد شده، فلفل دلمه ای خرد شده و هویج خرد شده را اضافه کنید تا مقداری تفت بخورد. حالا ۵ قاشق غذاخوری آب گوشت یا آب ساده را اضافه کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند. در مرحله بعد برنج پخته، ادویه کاری، سرکه بالزامیک یا سویا سُس، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و به آرامی با همه مواد مخلوط کنید. در آخرهم  پیازچه خرد شده، آناناس خرد شده و بادام هندی را اضافه و مخلوط کنید.

به همین راحتی آناناس پلوی خوشمزه ی شما آماده شد در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.

 

::::: نکته:

>> در صورت تمایل می توانید از میگو و یا سینه نگینی خرد شده مرغ هم در این غذا استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *