غذای سنتی

املت سیب‌زمینی با پیاز‌کاراملی

اگر به فکر تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه با تخم مرغ هستید پیشنهاد می‌کنیم املت سیب‌زمینی با پیاز‌کاراملی را که یک غذای ساده ایرانی است یک بار امتحان کنید، این غذای بی‌نظیر را می توانید در کمترین زمان و با ساده‌ترین مواد آماده کنید و در تمام وعده‌های غذایی نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

⫸ تخم‌مرغ: ۵ عدد

⫸ سیب زمینی: ۳ عدد، آبپزشده و نگینی‌خرد شده

⫸ پیاز: ۲ عدد متوسط، ریز خرد شده

⫸ جعفری تازه : ۱ قاشق غذاخوری، خرد شده

⫸ روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا سیب زمینی‌های آبپز شده را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و کنار بگذارید پس از آن پیاز‌ها را بعد از پوست گرفتن خرد کنید و درون ماهیتابه حاوی روغن زیتون با حرارت کم تفت دهید تا کاراملی شود. بعد از کاراملی شدن از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای مناسب به همراه فلفل سیاه، نمک و کمی جعفری هم بزنید تا از لختگی خارج شوند سپس سیب زمینی‌های خرد شده را درون ماهیتابه حاوی روغن زیتون پخش کنید تا کمی تفت بخورند حالا تخم مرغ‌ها را روی آن‌ها بریزید و با پیاز کاراملی شده پوشش دهید، دَرِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم بپزند.

املت سیب‌زمینی با پیاز‌کاراملی شما به همین راحتی آماده شد با نان تازه و چاشنی مورد علاقه سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *