غذای سنتی

انار پلو

یکی ازغذاهای سنتی و اصیل ایرانی انار پلو است که غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و اصالتاً آن مربوط به شهرهای شیراز و قزوین است. انار پلو را می توانید با گوشت مرغ، گوشت گوسفندی و یا چرخ کرده برای وعده ناهار یا شام طبخ کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. در این مطلب با طرز تهیه انار پلو با مرغ همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> سینه مرغ: ۳ عدد

>> خلال پسته: یک دوم پیمانه

>> پیاز: ۲ عدد

>> سیر: ۲ حبه

>> برنج: ۴ پیمانه (از قبل بخیسانید)

>> دانه انار: ۲ پیمانه

>> چوب دارچین: ۱ عدد

>> گشنیز: ۲ پیمانه خرد شده

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این غذای جذاب ابتدا مرغ را در قابلمه ای مناسب به همراه پیاز، زردچوبه و سیر بپزید. در این فاصله برنج را هم با مقداری آب و کمی نمک بپزید. بعد از پخت آبکش کنید و کنار بگذارید.

تا مرغ و برنج آماده می شود اناردان شده، خلال پسته و پیاز خرد شده را درون ماهیتابه حاوی مقداری روغن کمی تفت دهید حالا سینه مرغ را که از قبل پختید ریش ریش کنید و به ماهیتابه اضافه کنید تا با بقیه مواد خوب تفت بخورد بعد از این که کمی تفت دادید گشنیزخرد شده، نصف زعفران دم کرده، فلفل سیاه و کمی نمک را هم اضافه کنید و شعله را خاموش و ماهیتابه را کنار بگذارید.

در مرحله آخر درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن و کمی آب و کمی زعفران دم کرده بریزید و روی آن یک لایه برنج که از قبل پختید و آبکش کردید بریزید سپس یک لایه از مواد تفت داده شده مرغ وانار را روی آن پخش کنید. به همین صورت تمام مواد و برنج را لایه لایه بریزید و در آخر کمی زعفران دم کرده روی برنج ریخته و درِ قابلمه را بگذارید تا انار پلوی خوش عطر و بوی شما با حرارت کم دم بکشد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *