غذای ملل

جگر مرغ با رُب انار

خوراک جگر مرغ با رُب انار یکی از غذاهای سنتی لبنان است که بسیار خوشمزه است. ترکیب رُب انار با جگر یک مزه ی خاص و طعم ترش و شیرین جدید و بی‌نظیری به این خوراک می دهد. در این مطلب با طرز تهیه جگر مرغ با رُب انار همراه ما باشید وعلاوه بر طعم لذیذش از خواص فراوان آن برای سلامتی بهره ببرید.

 

مواد لازم:

>> جگر مرغ: ۱۰ عدد

>> پیاز: ۱ عدد خلالی شده

>> سیر: ۳ حبه ریز خرد شده

>> سرکه: ۱ قاشق غذاخوری

>> رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری

>> رُب انار: یک و نیم قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> دارچین: نوک قاشق چایخوری

>> فلفل دلمه ای: اختیاری

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا جگرهای مرغ را بعد از شستن و خرد کردن، با سرکه و رُب انار مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شوند. در این فاصله درون یک ماهیتابه حاوی مقداری روغن، پیاز خلالی خرد شده را تقت دهید تا سبک شود. پس از آن سیر خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده و رُب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس مخلوط جگر، سرکه، رب انار، فلفل سیاه، دارچین و نمک را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از این که رنگ جگر تغییر کرد نصف لیوان آب به ماهیتابه اضافه کنید و درِ ماهیتابه را بگذارید. بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیافتد.

در پایان خوراک جگر را در ظرف مناسب بکشید و به همراه برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان

 

:::: نکته:

>> برای این که خوراک شما طعم بهتری داشته باشد می‌توانید کمی گردوی خرد شده به آن اضافه کنید.

>> در سبک آشپزی لبنان از فلفل آل اسپایس (allspice) که با نام‌های فلفل جامائیکا، فلفل مرتل و فلفل پیمنتا نیز شناخته می‌شود و عطر و بوی خاص و متفاوتی دارد، برای این غذا و دیگرغذاها استفاده می شود. عطر و طعم آل اسپایس ترکیبی از طعم دارچین، جوز هندی، زنجبیل و میخک است و به همین علت اسم آن را آل اسپایس گذاشتند و در زبان فارسی به فلفل بهار معروف است. چون ممکن است شما فلفل آل اسپایس در دسترستان نباشد می توانید به جای آن از مقداری دارچین استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *