یکی از دسرهای خوش عطر و طعم و سنتی کشور لبنان، دسر لیالی است که محبوبیت بسیاری دارد این دسر با بافت نرم و مزه متفاوت و خاصی که دارد یک گزینه ایده آل و خوشمزه برای افطار و سحری در ماه رمضان هم می باشد.
مواد لازم:
⫸ شیر: دو و نیم لیوان
⫸ شکر: یک سوم لیوان
⫸ گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
⫸ وانیل: ۱ قاشق چایخوری
⫸ خامه صبحانه: ۲ بسته
⫸ آرد سمولینا(آرد ماکارونی): یک دوم لیوان
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر لذیذ ابتدا آرد سمولینا، وانیل، شکر و شیر را درون قابلمه با هم مخلوط کنید و با شعله کم مرتب هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود پس از آن گلاب را به همراه ۱ قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید حالا شعله را خاموش کرده و دسر را در ظرف مناسب لبه دار بریزید و در یخچال قرار دهید. بعد از خنک شدن روی آن خامه صبحانه بریزید و با پشت قاشق صاف کرده و با پسته خرد شده و گل محمدی تزئین کنید. در پایان روی دسر مقداری شربت بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه شربت:
برای درست کردن شربت روی دسر، یک دوم لیوان شکر را با یک چهارم لیوان آب درون ظرف مناسب بریزید و روی شعله کم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت به قوام بیاید. پس از آن که شربت به قوام رسید ۱قاشق غذاخوری گلاب را اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن روی دسر بریزید.
نوش جان