غذای سنتی

دو پیازه آلو

دو پیازه آلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است و اصالت شیرازی دارد. جالبه بدانید که در این غذا برخلاف نامش خبری از آلو نیست بلکه تنها به این خاطر که سیب زمینی از کشور هند وارد ایران شده بود و هندی ها نیز به سیب زمینی، آلو می گفتند در گویش شیرازی هم به سیب زمینی، آلو می گویند. این غذای لذیذ طرز تهیه راحتی دارد و برای مواقعی که عجله دارید خیلی سریع می توانید دو پیازه آلو را برای ناهار یا شام آماده کنید فقط کافیست به تعداد نفرات سیب زمینی آبپز کنید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> سیب زمینی: ۲ عدد مکعبی خرد شده

>> پیاز متوسط: ۲ عدد نگینی خرد شده

>> رُب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

>> گوجه فرنگی: ۱ عدد نگینی خرد شده

>> روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

>> زرد چوبه: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به مقدار لازم

>> نمک: به مقدار لازم

>> آب: یک چهارم پیمانه

>> پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر آویشن: به مقدار لازم (در صورت تمایل)

 

طرز تهیه:

برای شروع قبل از هر چیز سیب زمینی ها را بشورید و درون قابلمه آبپز کنید. در این فاصله پیاز نگینی یا خلالی خرد شده را درون یک ماهیتابه به همراه روغن مایع تفت دهید. زمانی که پیاز سبک و طلایی شد شعله را کم کنید و زرد چوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن بلند شود سپس رُب گوجه فرنگی و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد، سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. در انتها گوجه فرنگی نگینی خرد شده را به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

به همین راحتی این غذای خوش عطر و طعم شما آماده شد، در ظرف مناسب بکشید و به همراه نان و ماست سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *