پیش غذا

دیپ نخود و گوجه فرنگی

دیپ نخود و گوجه فرنگی یکی از پیش غذاهای لذیذ و خوشمزه است که بسیار مقوی و مغذی بوده و طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می توانید آن را آماده کنید و در کنار غذای اصلی یا به تنهایی میل کنید.

 

مواد لازم:

>> کنجد: ۱ قاشق مربا خوری

>> گوجه فرنگی: ۵ عدد  کبابی

>> نخود: ۱ لیوان پخته شده

>> آویشن: به مقدار لازم

>> روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

>> پودرفلفل قرمز: به مقدار لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دیپ خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی ها را در فر کبابی کنید و یا در آبجوش بپزید و پوست آن ها را بگیرید. نخود را که قبلاً خیساندید و آب آن را دو بار عوض کردید با کمی نمک و آب بپزید. سپس نخود پخته و گوجه فرنگی پوست گرفته را به همراه روغن زیتون، آویشن، کنجد، فلفل قرمز و نمک بخوبی میکس کنید تا یکدست و نرم شوند.

در پایان در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *