اگر به فکر تهیه یک ساندویچ خوشمزه و مقوی برای وعده شام یا عصرانه هستید ساندویچ فیله و بادمجان بهترین انتخاب است. در این مطلب با روش تهیه این ساندویچ لذیذ همراه ما باشید.
مواد لازم:
⫸ فیله یا سینه مرغ: ۱عدد
⫸ بادمجان: ۱عدد
⫸ پنیر خامه ای: به مقدار لازم
⫸ ریحان: به مقدار لازم
⫸ گوجه فرنگی: ۲ عدد حلقه ای برش خورده
⫸ کاهو: به مقدار لازم
⫸ پیاز درشت: ۱عدد حلقه ای برش خورده
⫸ پنیر گودا ورقه ای: به مقدار لازم
⫸ سیر: ۲ حبه ریز خرد شده
⫸ نان تافتون: به مقدار لازم
⫸ آبلیمو: یک سوم پیمانه
⫸ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
⫸ فلفل دلمه ای: ۱عدد نگینی خرد شده
⫸ پودر پاپریکا، پولبیبر، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه و لذیذ ابتدا بادمجان را بشورید و طولی برش دهید و تلخی آن را بگیرید. در این فاصله فیله یا سینه مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده، پودر پاپریکا، آبلیمو، پولبیبر، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون مرینت کنید و ۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید. در مرحله بعد بادمجان و مرغ را جداگانه درون ماهیتابه سرخ کنید.
در پایان نان تافتون را روی کاغذ روغنی پهن کنید. وسط نان تافتون پنیر خامه ای بزنید و مقداری برگ ریحان بچینید و به ترتیب مرغ، پنیر ورقه ای، بادمجان سرخ شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز حلقه ای برش خورده، گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده و کاهو قرار دهید سپس پایین نان را روی مواد برگردانید و به آرامی دو طرف نان را رول کنید، کاغذ روغنی را دور ساندویچ بپیچید و از وسط برش بزنید و سرو کنید.
نوش جان