ساندویچ, غذای سنتی

ساندویچ فیله و بادمجان

اگر به فکر تهیه یک ساندویچ خوشمزه و مقوی برای وعده شام یا عصرانه هستید ساندویچ فیله و بادمجان بهترین انتخاب است. در این مطلب با روش تهیه این ساندویچ لذیذ همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

⫸ فیله یا سینه مرغ: ۱عدد

⫸ بادمجان: ۱عدد

⫸ پنیر خامه ای: به مقدار لازم

⫸ ریحان: به مقدار لازم

⫸ گوجه فرنگی: ۲ عدد حلقه ای برش خورده

⫸ کاهو: به مقدار لازم

⫸ پیاز درشت: ۱عدد حلقه ای برش خورده

⫸ پنیر گودا ورقه ای: به مقدار لازم

⫸ سیر: ۲ حبه ریز خرد شده

⫸ نان تافتون: به مقدار لازم

⫸ آبلیمو: یک سوم پیمانه

⫸ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ فلفل دلمه ای: ۱عدد نگینی خرد شده

⫸ پودر پاپریکا، پولبیبر، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه و لذیذ ابتدا بادمجان را بشورید و طولی برش دهید و تلخی آن را بگیرید. در این فاصله فیله یا سینه مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده، پودر پاپریکا، آبلیمو، پولبیبر، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون مرینت کنید و ۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید. در مرحله بعد بادمجان و مرغ را جداگانه درون ماهیتابه سرخ کنید.

در پایان نان تافتون را روی کاغذ روغنی پهن کنید. وسط نان تافتون پنیر خامه ای بزنید و مقداری برگ ریحان بچینید و به ترتیب مرغ، پنیر ورقه ای، بادمجان سرخ شده، فلفل دلمه ای خرد شده، پیاز حلقه ای برش خورده، گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده و کاهو قرار دهید سپس پایین نان را روی مواد برگردانید و به آرامی دو طرف نان را رول کنید، کاغذ روغنی را دور ساندویچ بپیچید و از وسط برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *