غذای ملل

طقطوقه

اگر به فکر تهیه یک غذای هیجان انگیز و متفاوت هستید پیشنهاد می کنیم طقطوقه را که غذای سنتی و بسیار خوشمزه کشور مراکش است یک بار امتحان کنید تا یکی از طرفداران بی شمار این غذای بین المللی باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر :

⫸ سیر: ۴ حبه، ریز رنده شده

⫸ گوجه فرنگی: ۴ عدد

⫸ فلفل دلمه ای: ۲ عدد

⫸ پودر زیره: یک سوم قاشق چایخوری

⫸ جعفری: ۱ دسته کوچک، خرد شده

⫸ گشنیز: ۱ دسته کوچک، خرد شده

⫸ شکر: یک سوم قاشق چایخوری

⫸ پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم

⫸ نمک: به مقدار لازم

⫸ روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای پخت این غذای لذیذ ابتدا گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای ها را روی کباب پز کبابی کنید و درون ظرفی دَردار قرار دهید تا خنک شود و پوست آن ها راحت جدا شود. در این فاصله  درون ماهیتابه حاوی روغن زیتون یا روغن مایع سیر ریز رنده شده را تفت دهید سپس گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به ماهیتابه حاوی سیر اضافه کنید و تفت دهید زمانی که آب اضافه کاملاً کشیده شد، فلفل سیاه، پاپریکا، شکر، پودر زیره و نمک را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

به همین راحتی طقطوقه  شما آماده شد حرارت را خاموش کنید و گشنیز و جعفری خرد شده را با آن مخلوط کرده و با برنج یا نان، سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *