اگر به فکر تهیه یک غذای هیجان انگیز و متفاوت هستید پیشنهاد می کنیم طقطوقه را که غذای سنتی و بسیار خوشمزه کشور مراکش است یک بار امتحان کنید تا یکی از طرفداران بی شمار این غذای بین المللی باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر :
⫸ سیر: ۴ حبه، ریز رنده شده
⫸ گوجه فرنگی: ۴ عدد
⫸ فلفل دلمه ای: ۲ عدد
⫸ پودر زیره: یک سوم قاشق چایخوری
⫸ جعفری: ۱ دسته کوچک، خرد شده
⫸ گشنیز: ۱ دسته کوچک، خرد شده
⫸ شکر: یک سوم قاشق چایخوری
⫸ پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم
⫸ نمک: به مقدار لازم
⫸ روغن زیتون یا روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای پخت این غذای لذیذ ابتدا گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای ها را روی کباب پز کبابی کنید و درون ظرفی دَردار قرار دهید تا خنک شود و پوست آن ها راحت جدا شود. در این فاصله درون ماهیتابه حاوی روغن زیتون یا روغن مایع سیر ریز رنده شده را تفت دهید سپس گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای ها را پوست بگیرید و خرد کنید و به ماهیتابه حاوی سیر اضافه کنید و تفت دهید زمانی که آب اضافه کاملاً کشیده شد، فلفل سیاه، پاپریکا، شکر، پودر زیره و نمک را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
به همین راحتی طقطوقه شما آماده شد حرارت را خاموش کنید و گشنیز و جعفری خرد شده را با آن مخلوط کرده و با برنج یا نان، سرو و نوش جان کنید.