خورشتی, غذای سنتی

واويشكا مرغ

واویشکا مرغ یک پیشنهاد ویژه و خوشمزه است و برای مواقعی که عجله دارید و فرصت کافی ندارید این خوراک لذیذ و سنتی بهترین گزینه برای وعده های ناهار و شام است که خیلی راحت و سریع می توانید آن را آماده کنید و از عطر و طعمش لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> پياز: ۲ عدد

>> گوجه فرنگی: ۳ عدد

>> رب: ۱ قاشق غذاخوری

>> سینه مرغ: نیم کیلو خرد شده

>> زعفران غليظ: به ميزان لازم

>> سیر: ۲ حبه رنده شده

>> آبغوره یا آبلیمو: یک چهارم پیمانه

>> زرد چوبه: به مقدار لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این خوراک لذیذ ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در ماهیتابه حاوی روغن بریزید وقتی کمی سرخ شد سینه مرغ حبه ای خرد شده را اضافه کنید وتفت دهید بعد از آن گوجه فرنگی را رنده کرده و به مرغ اضافه کنید سپس رب، زرد چوبه، سیر رنده شده، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و كمی تفت دهید. در مرحله بعد زعفران را اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا مرغ بپزد و خوراک واویشکا مرغ جا بیافتد اگر لازم بود کمی آب به ماهیتابه اضافه کنید. در انتهای پخت آبغوره، فلفل و نمک را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید و به همراه سبزی خوردن و ترشی، با نان یا برنج سرو کنید. در صورت تمایل می توانید از سیب زمینی سرخ شده هم در کنار این خوراک استفاده کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *