نوشیدنی

چای پاییزی

یکی از نوشیدنی های داغِ  پرطرفدار و محبوب در فصول سرد سال که بسیار دلچسب و با عطر و طعمی دوست داشتنی است چای پاییزی است که طعمی تند و شیرین دارد. در این مطلب با روش تهیه این نوشیدنی بی نظیر همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۴ فنجان :

>> شیر: ۳ پیمانه

>> دانه میخک: ۴ عدد

>> دانه فلفل سیاه: ۳ عدد

>> چوب دارچین: یک دوم چوب

>> دانه هل: ۲ عدد پوست کنده

>> برگ های چای سیاه: ۱ قاشق غذاخوری

>> شکر قهوه ای یا شربت آگاوه: یک و نیم قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این نوشیدنی داغ ابتدا دانه میخک، دانه هل، چوب دارچین و دانه فلفل سیاه را درون قابلمه ای کوچک به همراه یک سوم پیمانه آب روی شعله کم قرار دهید تا عطر آن ها بلند شود سپس یک قاشق غذاخوری برگ چای خشک، ۳ پیمانه شیر و شکر قهوه ای یا شربت آگاوه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۴ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط بجوشد. بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و نوشیدنی را از صافی عبور دهید و در فنجان های مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

 

:::: نکته:

شربت آگاو یا آگاوه شربتی شیرین است که از عصاره تصفیه‌ شده گیاه آگاو تهیه می‌شود. این گیاه در ایران به عنوان گیاه زینتی استفاده می‌شود و در ظاهر به آلوئه ورا شباهت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *