خانه داری

۲۲ نکته جالب آشپزی

اگر می خواهید آشپزی سریع تر و حرفه ای تری را انجام دهید باید یک سری از اصول مربوط به آشپزی را بدانید چرا که با انجام چند نکته ساده و با رعایت برخی نکات و ترفندها، نتیجه کار بسیار عالی می شود و می توانید لذت آشپزی را حس کنید. در این مطلب باچند ترفند جالب آشپزی همراه ما باشید.

 

✔ برای جلوگیری از حفظ رنگ وعطر چای، قبل از ریختن آب داغ، آن را با آب سرد بشورید.

✔ برای سرخ کردن پیاز، از یک قاشق آب‌ نمک غلیظ استفاده کنید تا جلوی سوختن پیاز را بگیرید.

✔ برای پختن خورشت‌ها، از یک قاشق روغن زیتون به جای روغن گیاهی استفاده کنید تا خورشت شما بوی خوبی داشته باشد.

✔ برای حفظ طعم و بوی خوب ادویه‌ها، آن‌ها را در جای خشک و خنک نگه دارید.

✔ برای گرفتن بوی ماهی، آن را با آبلیمو و یا نوشابه کولا بشورید.

✔ برای حفظ طعم خوب بادمجان، قبل از پخت، آن را در یخچال در یک ظرف حاوی آب قرار دهید.

✔ برای پختن برنج، از آب کمتری استفاده کنید تا برنج خودش جذب آب کند و نیاز به ریختن آب زیاد نداشته باشید.

✔ برای حفظ طعم خوب گوشت قرمز، آن را با یک قاشق رب گوجه فرنگی بشورید.

✔ برای جلوگیری از سفت شدن سبزیجات، آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک قرار دهید.

✔ برای حفظ طعم و بوی خوب زعفران، آن را در جای خشک و خنک نگه دارید.

✔ برای پختن خورشت‌ها، از یک قاشق زردچوبه استفاده کنید تا رنگ زیبا و طعم خوبی به خورشت شما بدهد.

✔ برای حفظ طعم خوب ماست، آن را در یخچال نگهداری کنید.

✔ برای سریع پختن گوشت، آن را قبل از پختن به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

✔ برای حفظ طعم خوب لوبیا، آن را با یک قاشق آبلیمو تهیه کنید.

✔ برای رنگ‌دهی به خورشت‌ها، از زعفران استفاده کنید.

✔ برای حفظ طعم خوب مرغ، آن را با یک قاشق آبلیمو بشورید.

✔ برای حفظ طعم خوب خرما، آن را در یخچال نگه دارید.

✔ برای حفظ طعم خوب قارچ، آن را در ظرفی دردار و در یخچال نگه دارید.

✔ برای جلوگیری از سوختن نان تست، آن را با یک لایه روغن بپوشانید.

✔ برای حفظ طعم خوب گوجه فرنگی، آن را در یخچال در یک ظرف خنک نگهداری کنید.

✔ برای حفظ طعم خوب خیارشور، حین تهیه آن‌ها را در آبلیمو قرار دهید.

✔ برای جلوگیری از شُل و سیاه شدن برگ‌های سبزیجات، آن‌ها را با حوله کاغذی خشک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *