این «یک نوشیدنی باطعم تندوتیزه»که خیلی نشاط آوره وارزش غذایی خوبی هم داره خوبه که امتحان کنید
* مواد لازم برای هشت نفر :
* هشت پیمانه : آب سیب
* یک چهارم پیمانه : شکر قهوه ای
* چوب دارچین : (پانزده سانتیمتر)
* یک قاشق چایخوری : فلفل شیرین
* یک قاشق چایخوری : سیر
* پوست رنده شده : پرتقال
* فیله پرتقال یا چوب دارچین : (اختیاری)
طرز تهیه :
در یک شیرجوش بزرگ، آب سیب و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. سیر، دارچین، فلفل شیرین و پوست پرتقال را لای یک تکه پارچه نخی بپیچید و گره بزنید. سپس آن را داخل شیرجوش بیندازید.
اجازه دهید مخلوط روی حرارت ملایم بجوشند. وقتی حباب روی آن ایجاد شده شعله را کم کنید و درب شیرجوش را بگذارید و اجازه دهید پانزده دقیقه روی حرارت بماند. کیسه ادویه را خارج کنید و آن را داخل سیب هایی که داخلشان را خالی کرده اید بریزید و با چوب دارچین یا فیله پرتقال سرو کنید.
ارزش غذایی :
کالری : صدوبیست
چربی : ده گرم
سدیم : سه میلیگرم
پتاسیم : سیصد میلیگرم
کلسیم :سی میلیگرم
آهن : یک میلیگرم