آرانچینی که به معنی پرتقال کوچک هست یک پیش غذای خوشمزه و لذیذ ایتالیایی است که با مواد مختلفی تهیه می شود و انواع زیادی دارد. در اینجا با طرز تهیه آرانچينی اسفناج که یک فینگرفود گیاهی است همراه ما باشید.
مواد لازم:
>> بلغور: سه چهارم پيمانه
>> سير: ۲ عدد
>> اسفناج: ۱ پيمانه خرد شده
>> کره: ۲۰ گرم
>> پياز: ۱ عدد
>> آرد سفيد: به مقدارلازم
>> آرد سوخاری: به مقدارلازم
>> پنير پارمزان: یک دوم پيمانه
>> پنير موزارلای قالبی: به مقدارلازم
>> تخم مرغ: ۱ عدد برای داخل مواد
>> آب مرغ: ۱ پیمانه (یا قرص عصاره مرغ)
>> فلفل: به مقدارلازم
>> نمک: به مقدارلازم
>> تخم مرغ: ۱ عدد برای غلتاندن توپک ها
>> روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پیاز را بعد از خرد کردن به همراه مقداری روغن در تابه تفت دهید و سیر را ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید سپس بلغور را بعد از شستن به تابه اضافه کنید. حالا آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید بلغور بپزد.
بعد از این که آبش را کشید فلفل، کمی نمک، کره و اسفناج را اضافه و مخلوط کنید و تفت دهید در آحر پنير پارمزان رنده شده را بریزید و مخلوط کنید و تابه را کنار بگذارید. تا کاملا خنک شود. سپس یک عدد تخم مرغ را با مواد بخوبی مخلوط کنید. حالا از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو بردارید و یک تکه پنير موزارلا درون آن گذاشته و به صورت یک توپ کوچک شکل دهید. بعد از این که همه آرانچينی ها را به همین صورت آماده کردید آن ها را ابتدا در آرد سفید بعد درون تخم مرغ همزده و در آخر درون آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ غوطه ور و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن آرانچينی اسفناج به همراه سُس کچاپ سرو و به صورت سرد یا نوش جان كنيد.
:::: نکته:
اگر آب مرغ در دسترس نداشتید قرص عصاره مرغ را درون یک پيمانه آب داغ بريزيد و بعد از اين كه قرص ها در آب حل شد استفاده کنید.