این آش خوشمزه و لذیذ معمولا در سفره صبحانه آبادانی ها يافت می شود.از ويژگی های اين غذا عطر و مزه تند آن است.
مواد لازم:
– نخود و لوبيا سفيد به مقدار لازم
– گوشت دویست و پنجاه گرم
– پياز متوسط يك عدد
– عدس يك پيمانه
– برنج دو پيمانه
– تره خرد شده پانصدگرم
– فلفل قرمز يا سياه به ميزان لازم
– نمك و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه می پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت یک روز خيس كردهايم به گوشت اضافه ميكنيم. وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه ميكنيم و درجه شعله گاز را تنظيم ميكنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوری كه گوشت كاملا ريشريش شده و از هم جدا شود. روی اين آش را با كشك، نعناداغ و مقداری گوشت تزئين كرده و سرو ميكنيم.