سوپ و آش

آش آبلیمو

 

آش آبلیمو یکی از انواع آش های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد این آش خوشمزه را در بیشتر شهرهای ایران درست می‌کنند و طرز تهیه آن هم بسیار راحت بوده و هزینه زیادی هم ندارد.

موادلازم:
– دویست گرم برنج خیس خورده
– سبزی مخصوص آش یک کیلوگرم
– نیم کیلوگرم گوشت چرخ کرده
– سه قاشق غذاخوری لپه خیس خورده
– دو قاشق غذاخوری مارچوبه
– چهار عدد پیاز بزرگ
– نمک، فلفل، شکر و کمی نعناع خشک
– کمی آبلیمو
– پنج لیوان آب

طرز تهیه:
ابتدا دو عدد از پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید. پیازها را کمی سرخ کنید. زمانی که رنگ پیازها طلایی شد شعله را کم کنید.حالا نمک ، فلفل ، لپه و پنج لیوان آب را اضافه کنید.
سپس کمی روغن به این ترکیب اضافه نمایید و بگذارید ده دقیقه با شعله ملایم روی گاز بماند. در این مدت کمی آن را هم بزنید که نسوزد.
حالا برنجی که از قبل خیس شده را در این ترکیب بریزید و حدود ۲۵ دقیقه زمان برای پخته شدن برنج در داخل آش اختصاص دهید.
حالا دو عدد پیاز مانده را پوست بگیرید و رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ورز دهید و به حالت قلقلی درآورید و در داخل آش آبلیمو بریزید. در پایان سبزی آش شکر و مارچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش آبلیمو حدود نیم ساعت جا بیافتد.
در پایان آش را با نعناع داغ تزئین و سرو کنید.
**آش آبلیمو را می توانید در وعده نهار، شام، پیش غذا و در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار میل کنید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *