سوپ و آش

آش سماق

 

این آش یک آش جذاب و یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که البته با کمی اختلافات در شهر همدان ، تویسرکان و شهرهای دیگر نیز تهیه می شود و طعم بی نظیر و فوق العاده ای دارد.

مواد لازم:
– سبزی آش‌: یک کیلو
– گوشت چرخ ‌کرده: ۲۵۰ گرم
– پیاز: دو عدد
– روغن: به مقدار لازم
– نمک و فلفل: به مقدار لازم
– زردچوبه: به مقدار لازم
– برنج خرد نیم دانه: ۲۰۰ گرم
– سماق خشک و کوبیده نشده : نیم کیلو (در آب یک ساعت بخیسانید)

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ و طلایی کنید. سبزی را بشویید و خرد کنید. برنج را در مقداری آب بپزید وقتی برنج پخت، سبزی آش را به مخلوط برنج و آب اضافه کنید.گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید به صورت قلقلی در آورده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آنها را در آش بریزید.
در این مرحله سماق خیسانده شده را در صافی پارچه‌ای بریزید و خوب فشار دهید تا آب قرمز سماق گرفته شود.آب سماق را درون آش بریزید و در پایان پیاز داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش سماق جا بیفتد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *