استیک مرغ یک غذای لذیذ و خوش طعم است که طرفداران زیادی هم دارد این استیک به همراه سُس قارچ واقعا لذت بخش خواهد بود.
مواد لازم:
– زنجبیل : به میزان لازم
– گوجهفرنگی: دو عدد
– هویج: یک عدد ریز خرد شده
– فلفل دلمهای: یک عدد ریز خرد شده
– زعفران دمشده : کمی
– ادویه کاری : به میزان لازم
– آبلیمو: نصف فنجان
– نمک و فلفل : به میزان لازم
– پیاز: یک عدد خرد شده
– پودر سیر : به میزان لازم
– سینه مرغ بدون استخوان : چهار عدد
– روغن : کمی
طرز تهیه :
قبل از هر کاری سینه مرغ را کمی بکوبید و با آبلیمو ، زعفران، کمی پیاز خرد شده،پودر سیر، ادویه کاری، زنجبیل، نمک و فلفل مزه دار کنید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
درون یک ماهیتابه روغن مایع بریزید و بقیه پیاز خرد شده را چند دقیقه تفت دهید و هویج و فلفل دلمهای را اضافه کنید و دوباره چند دقیقه تفت دهید و سپس گوجهفرنگی خردشده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حالا دو طرف سینه مرغ را درون یک ماهیتابه دیگر سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن در ظرف مناسب به همراه سبزیجات سرخ شده و سُس قارچ (طرز تهیه سُس قارچ در سایت موجود است ) سرو می کنیم.
نوش جان