کیک و شیرینی

اسکار گردویی

 

اسکار یکی از پرطرفدارترین شیرینی های خوشمزه‌ دنیا است که علاوه بر ظاهری زیبا ماندگاری بالایی هم دارد. در آمریکا به آن شیرینی اثر انگشتی و در سوئد غار تمشک نیز می‌گویند. این شیرینی خشک از شیرینی های معروف سوئد است.

 

مواد لازم برای ۸ نفر:
– آرد: ۲ پیمانه
– پودر قند: نصف پیمانه
– هل: به مقدار لازم
– اسانس موز: ۲ قطره
– وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
– کره: ۱ پیمانه
– زرده تخم مرغ: ۲ عدد
– گردو: ۲ پیمانه خرد شده

طرز تهیه:
داخل ظرفی ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز دهید. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همچنان با نوک انگشت ورز دهید. بعد از مخلوط شدن مواد، اسانس موز و هل را اضافه کنید و کمی بعد از هم زدن آرد را کم‌کم به بقیه مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاد. سپس خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر آن را به اندازه گلوله‌هایی کوچک مانند فندق جدا کنید و چند ثانیه در سفیده تخم مرغ قرار دهید بعد داخل گردوی خرد شده (یا مغز‌های دیگر مانند کنجد، بادام و پسته ) بغلتانید. سپس گلوله‌های شیرینی را در سینی فر و با فاصله کنار هم قرار دهید بدون اینکه سینی را چرب کنید. سینی را به مدت بیست دقیقه در وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. شیرینی‌ها را بعد از خارج کردن از فر و قبل از سرد شدن با پودر قند تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *