تخم مرغ یک غذای بسیار مغذی است که میتواند نقش مهمی در رژیم غذایی نوزادان داشته باشد و پروتئین با کیفیت بالا و همچنین بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، ویتامین D، ید و اسیدهای چرب امگا ۳ را برای آنها فراهم کند.
توجه داشته باشید که زمان مناسب برای دادن تخم مرغ به کودک عزیزتان بعد از ۶ ماهگی است و شما باید این کار را ابتدا با مقادیر کمی از تخم مرغ خوب پخته شروع کنید، زیرا برخی از نوزادان به کوچکترین مقدار تخم مرغ واکنش نشان میدهند. همچنین هنگام سرو تخم مرغ برای نوزاد، اطمینان حاصل کنید که تمام قسمتهای تخم مرغ کاملاً پخته شده است، زیرا تخم مرغ نپخته ممکن است حاوی باکتری سالمونلا باشد، و منجر به بیماریهای دستگاه گوارش شود، البته جای نگرانی نیست، چراکه این خطر با پختن تخم مرغ در دمای ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۱ درجه سانتی گراد) برطرف میشود؛ اما هرگز از تخم مرغ های ترک خورده یا کثیف استفاده نکنید.
مواد لازم:
– ۱ عدد تخم مرغ
– ۳۰ گرم نخودفرنگی
– ۲ قاشق چایخوری کره یا روغن پخت و پز
طرز تهیه:
در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید؛ نخود فرنگی را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید سپس کمی از آب نخودفرنگی را بردارید و بقیه را آبکش کنید. نخود فرنگیها را به همراه آب نخود به غذاساز منتقل کنید تا پوره شوند.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و هم بزنید،؛ کره را در تابه داغ کنید و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ کاملا بپزد. سپس تخم مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید و با پوره نخود فرنگی سرو کنید.