یکی از غذاهای سنتی ایران اشکنه خراسانی است که به صورت سوپ می باشد و خیلی سریع و راحت طبخ و با نان محلی سرو می شود.
مواد لازم:
– رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری پر
– آرد دو قاشق غذاخوری
– پیاز یک عدد درشت
– زردچوبه نصف قاشق سوپ خوری
– تخم مرغ چهار عدد
– نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
– شنبلیله خشک شده یک قاشق غذاخوری
– آب چهار لیوان
طرز تهیه:
برای شروع در یک قابلمه پیازهای خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شوند بعد شنبلیله و آرد را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.حالا زردچوبه ، نمک ، فلفل ، رب گوجه فرنگی و چهار لیوان آب را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید. سپس در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنیدتا زرده و سفیده کاملا مخلوط شود. حالا کم کم تخم مرغ ها را به اشکنه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته نشود. بعد از اینکه اشکنه با حرارت کم جا افتاد سرو و نوش جان کنید.