پیش غذا

املت اسپاگتی

 

املت اسپاگتی با ترکیبی از کدو سبز، جعفری و سیر و پیاز می‌تواند به عنوان یک املت پرملات حتی در وعده ناهار سرو شود

 

مواد لازم:
– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
– یک حبه سیر ، له شده
– یک پیاز ، خرد شده
– دو عدد کدو سبز ، رنده شده
– دو قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت خرد شده
– قابلمه سیصدگرم سس پنیر تازه
– دویست گرم اسپاگتی یا ماکارونی پخته شده
– دو عدد تخم مرغ

 

 

 

طرز تهیه:
نیمی از روغن را در ماهیتابه ای نچسب متوسط ​​گرم کنید و سیر و پیاز را اضافه کنید. سه دقیقه بپزید تا نرم شود. آب اضافی کدو سبز رنده شده را بگیرید. آنها را به ماهیتابه اضافه کرده و برای مدت چهار دقیقه بپزید تا نرم شود. سبزیجات را در یک کاسه بزرگ بریزید.
سپس جعفری ، سس پنیر و اسپاگتی را بهم بزنید و مزه دار کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
روغن باقیمانده را در ماهیتابه گرم کرده و مخلوط اسپاگتی را اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​به مدت پنج دقیقه بپزید. سپس به مدت سه دقیقه به فر منتقل کنید تا طلایی شود. بگذارید به مدت پنج دقیقه در ظرف خنک شود ، سپس برش داده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *