اگر دوست دارید طعم یک املت متفاوت و خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم املت انار را یک بار امتحان کنید. این املت اصالتاً مربوط به گیلان و مازندران بوده و بسیار لذیذ است.
مواد لازم :
>> تخم مرغ: ۲ یا ۳عدد
>> دانه انار: ۱ پیمانه
>> کره: ۲ قاشق غذاخوری
>> سیر: ۱ حبه رنده شده
>> پیاز قرمز: ۱ عدد نگینی خرد شده
>> نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا در یک ماهیتابه حاوی کره پیاز خرد شده را تا زمان نرم و سبک شدن تفت دهید بعد سیر را اضافه کنید و مجدداً تفت دهید، زمانی که عطر سیر برخاست حرارت را کم کنید و دانه های انار را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۷ دقیقه دانه های انار تفت بخورد و کمی آبش را از دست دهد. در مرحله آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و نمک بپاشید. بعد از این که سفیده تخم مرغ خودش را گرفت سرو و نوش جان کنید.