غذای سنتی

املت انار

اگر دوست دارید طعم یک املت متفاوت و خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم املت انار را یک بار امتحان کنید. این املت اصالتاً مربوط به گیلان و مازندران بوده و بسیار لذیذ است.

 

مواد لازم :

>> تخم مرغ: ۲ یا ۳عدد

>> دانه انار: ۱ پیمانه

>> کره: ۲ قاشق غذاخوری

>> سیر: ۱ حبه رنده شده

>> پیاز قرمز: ۱ عدد نگینی خرد شده

>> نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا در یک ماهیتابه حاوی کره پیاز خرد شده را تا زمان نرم و سبک شدن تفت دهید بعد سیر را اضافه کنید و مجدداً تفت دهید، زمانی که عطر سیر برخاست حرارت را کم کنید و دانه های انار را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۷ دقیقه دانه های انار تفت بخورد و کمی آبش را از دست دهد. در مرحله آخر تخم مرغ ها را اضافه کنید و نمک بپاشید. بعد از این که سفیده تخم مرغ خودش را گرفت سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *