غذای سنتی

املت تخم مرغ و خرما

املت تخم مرغ و خرما یک گزینه عالی برای وقتی است که فرصت کافی برای پخت و پز ندارید و می خواهید خیلی سریع غذا را آماده کنید. این املت که یک غذای اصیل ایرانی است، طرز تهیه آسان و راحتی دارد و بسیار خوشمزه و لذیذ هم هست.

 

مواد لازم:

>> تخم‌مرغ: ۶ عدد

>> گردو: ۲ عدد خرد شده (اختیاری)

>> زردچوبه: به مقدارلازم

>> خرما: ۱۲ عدد

>> کره: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

>> فلفل سیاه: به مقدارلازم

>> پودر آویشن: به مقدارلازم

>> نمک: به مقدارلازم

>> روغن: به مقدارلازم

 

طرزتهیه:

ابتدا گردوها را پوست گرفته و کمی خرد کنید. خرماها را به دو نیم تقسیم کنید وهسته آن ها را بیرون بیاورید و به همراه گردو در کره و کمی روغن مایع با حرارت متوسط تفت دهید، دقت کنید خرماها نسوزند. وقتی بافت خرماها نرم شد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. دراین مرحله تخم مرغ ها را به همراه فلفل سیاه، پودر آویشن و نمک اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید و اجازه دهید تا تخم‌مرغ‌ها کمی سفت شوند.

املت تخم مرغ و خرما به همین راحتی آماده شد، با نان مورد علاقه سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *