غذای ملل

املت ترکیه‌ای

املت ترکیه‌ای یکی از خوشمزه‌ترین و متفاوت‌ترین انواع املت است و رسپی‌های مختلفی دارد، در این مطلب یکی از روش‌های طبخ این املت را می‌خوانید که عطر و طعم بی‌نظیری دارد وعلاوه بر صبحانه به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز می‌توانید آن را سرو کنید. این املت لذیذ را کافی است یکبار امتحان کنید تا عاشقش شوید.

 

مواد لازم:

✔ گوجه فرنگی: ۴ عدد، پوست گرفته

✔ کره محلی: ۲ قاشق غذاخوری

✔ پنیر پیتزا: ۳ قاشق غذاخوری

✔ تخم مرغ: ۴ عدد، آب‌پز شده

✔ آویشن: نصف قاشق چایخوری

✔ نعنا خشک: نصف قاشق چایخوری

✔ پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این املت لذیذ ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز کنید. در این فاصله گوجه فرنگی‌ها را چهار قاچ کرده به همراه کره محلی در یک ماهیتابه نچسب بپزید و پوست آن‌ها را بگیرید سپس گوجه فرنگی‌ها را له کنید و پودر پیاز و نمک بپاشید. حالا دو تا از تخم مرغ‌های آب‌پز شده را نگینی خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا به گوجه فرنگی‌ها اضافه کنید. دو عدد تخم مرغ باقی مانده و آب‌پز را به دو نیم کنید و در ماهیتابه قرار دهید سپس آویشن، نعنا خشک و فلفل سیاه پاشیده از روی حرارت بردارید و با سبزی خوردن و ترشی دلخواه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *