غذای سنتی

املت جگر

 

این املت خوشمزه رو میتونید با جگر مرغ یا گوسفند درست کنید در اینجا طرز تهیه ی این املت رو با جگر مرغ میخوانید.

جگر مرغ دارای آهن، فولات، پروتئین، ویتامین A و B12 است که برای بدن ضروری هستند؛ در ادامه طرز تهیه املت جگر خوشمزه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که می‌تواند یک وعده مقوی و مفید برای شروع یک روز پرکار باشد. البته لازم به ذکر است که مصرف زیاد گوشت با کلسترول بالا در دراز مدت زمینه‌ساز بیماری‌های مختلف است بنابراین در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد.

موادلازم:

تخم‌مرغ شش عدد
جگر مرغ نیم فنجان
قارچ یک فنجان
جعفری به مقدار لازم
شیر چهار قاشق غذاخوری
روغن پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
بعد از شستن و خرد کردن جگر مرغ (یا بره به دلخواه) را در مقداری روغن سرخ کرده و سپس قارچ خرد شده را به همراه جعفری به آن اضافه کنید و تفت دهید.
تخم‌مرغ را در کاسه‌ای متوسط بشکنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا کف کند. نمک و فلفل و شیر را اضافه کرده و هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه‌ای ریخته و بگذارید تا داغ شود؛ مایه را در آن بریزید تا سطح تابه کامل پوشیده شود.
در ماهیتابه را بگذارید تا املت کمی نرم شود، حالا مخلوط جگر که از قبل آماده کرده بودید را روی املت بریزید و به دقت لوله کرده و به صورت رولت در آورید. املت شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه سرو کرده با مقداری پنیر رنده شده و برگ جعفری و پیازچه تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *