غذای سنتی

املت سنتی

املت یکی ازغذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران بی شماری دارد. این غذا یکی از گزینه های بی رقیب برای صبحانه است. در اینجا روش طبخ یک املت لذیذ و خوشمزه به سبک قهوه خانه را به شما آموزش می دهیم تا بپزید و لذتش را ببرید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

>> گوجه فرنگی: ۴عدد

>> رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> روغن: به مقدار لازم

>> کره: ۵۰ گرم

>> نمک و فلفل: به مقدار لازم

>>  زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در یک تابه از جنس روی کمی روغن بریزید بعد از داغ شدن روغن، گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه زرد چوبه درون تابه بریزید تا خوب بپزد. حالا کره و رب گوجه را اضافه کنید واجازه دهید تا خوب تفت بخورد و خامی آن از بین برود.

در این مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید و بعد از اینکه سفیده تخم مرغ کمی خودش را گرفت نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب یکدست شود. اگر روغن املت کم باشد، املت شما عطرو طعم و کیفیت نخواهد داشت و به تابه خواهد چسبید.

املت اصل و خوشمزه شما آماده شد با پیاز و نان بربری نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *