املت یک غذای خوشمزه و لذیذ است که تنوع زیادی هم دارد و بسیار سریع و راحت آماده می شود.در اینجا طرز تهیه املت عدس و سبزیجات را که خیلی مقوی ومغذی ومناسب سحری در ماه رمضان است را یاد می گیرید.
مواد لازم برای ۵ نفر :
>> کلم بروکلی: ۲۲۵ گرم
>> روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
>> پیاز: ۲ عدد
>> تخممرغ: ۳ عدد
>> گوجه فرنگی: ۲ عدد
>> شیر یا آب: ۳ قاشق غذاخوری
>> عدس: نصف پیمانه یا ۷۵ گرم
>> مخلوط سبزیجات تازه: ۳ قاشق غذاخوری خرد شده (ترخون، جعفری، و پیازچه)
طرز تهیه :
ابتدا آب عدس را که از شب قبل خیساندیم خالی کرده و در یک قابلمه به همراه مقداری آب تازه می پزیم. بعد از اینکه عدس پخت کلم بروکلی را اضافه و چند دقیقه ای می پیزیم و از روی حرارت برمی داریم.
در این مرحله فر را با ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن می کنیم. در فاصله گرم شدن فر، پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم. گوجه فرنگی را هم نگینی خرد می کنیم.
حالا کف ظرف لبه دار مخصوص فر را با روغن چرب کرده و پیازهای حلقه شده را کف ظرف می چینیم و روی آن روعن زیتون می ریزیم سپس عدس پخته شده ی بدون آب، گوجه فرنگی خرد شده و کلم بروکلی را روی پیازهای حلقه شده می ریزیم.
در پایان در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را شکسته وبه همراه نمک و فلفل و شیر (یا آب) و سبزیجات هم می زنیم و روی بقیه مواد ریخته و برای ۱۰ دقیقه در فر قرار می دهیم. بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده و با کف گیر روی املت کمی فشار می دهیم و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا این املت لذیذ بپزد.
املت عدس و سبزیجات شما آماده شد با نان مورد علاقه و چاشنی دلخواه سرو و نوش جان کنید.