این املت یکی از املتهای بسیار خوشعطر و طعم و لذیذه که اصالتا یک غذای فرانسوی و بسیار مقوی و سرشار از پروتئین است.این املت را می توانید در وعده شام یا صبحانه نوش جان کنید.
مواد لازم:
– کره یا روغن به مقدار لازم
– پنیر موزارلا صدگرم
– آرد سفید یک قاشق سوپخوری
– آب یک چهارم پیمانه
– سفیده تخممرغ پنج عدد
– جعفری وپیازچه به میزان لازم
– زرده تخممرغ دو عدد
– بیکن مرغ یک چهارم پیمانه خرد شده
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– ماست دو قاشق غذاخوری
– بیکینگپودر یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
قبل از هر چیز با یک همزن دستی، زرده و سفیده تخم مرغ را به همراه ماست ،آب ،فلفل و نمک خوب هم می زنیم. حالا بیکینگپودر و آرد سفید را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم وقتی خوب مخلوط شدند بیکن مرغ و پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.
حالا در یک ماهیتابه نچسب کمی کره یا روغن بریزد و ماهیتابه و دیواره های آن را خوب چرب کنید بعد از داغ شدن روغن یا کره مواد املت را درون آن بریزید و ماهیتابه را حرکت دهید تا همه قسمت های املت بپزد بعد از برشته شدن زیر املت و پختهشدن روی آن، نصف املت را روی نصفه دیگر برگردانید و در ظرف مناسب با جعفری و پیازچه تزئین و سرو کنید. نوش جان