غذای سنتی

املت پفکی

اُملت یک غذای خوشمزه است که با رسپی‌های متنوع می توان آن را تهیه کرد؛ در این مطلب روش پخت املت پفکی را که یک املت خوشمزه و جذاب با بافتی نرم و لطیف است را یاد می گیرید. این املت ساده و متفاوت را می توانید در کمترین زمان آماده کنید و به عنوان صبحانه، میان وعده و شام میل کنید.

 

مواد لازم:

❉ زرده تخم مرغ: ۴ عدد

❉ سفیده تخم مرغ: ۶ عدد

❉ فلفل: به مقدار دلخواه

❉ کره: ۳ قاشق غذاخوری

❉ پیازچه: خرد شده (اختیاری)

❉ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای پخت یک املت پفکی خوشمزه ابتدا در کاسه‌ای مناسب سفیده های تخم مرغ را با همزن تا جایی هم بزنید که پُف کند و زمانی که ظرف را برگردانید نریزید، سپس در کاسه‌ای دیگر زرده ها را تا زمانی که کِرِم رنگ شود با همزن بزنید و آرام آرام به سفیده های همزده اضافه کنید. در مرحله بعد مواد املت را درون ماهیتابه حاوی کره ذوب شده بریزید و با حرارت ملایم و دَرِ بسته اجاره دهید حدود ۶ دقیقه بپزد. در اواخر پخت نمک و فلفل بپاشید و یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *