اُملت یک غذای خوشمزه است که با رسپیهای متنوع می توان آن را تهیه کرد؛ در این مطلب روش پخت املت پفکی را که یک املت خوشمزه و جذاب با بافتی نرم و لطیف است را یاد می گیرید. این املت ساده و متفاوت را می توانید در کمترین زمان آماده کنید و به عنوان صبحانه، میان وعده و شام میل کنید.
مواد لازم:
❉ زرده تخم مرغ: ۴ عدد
❉ سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
❉ فلفل: به مقدار دلخواه
❉ کره: ۳ قاشق غذاخوری
❉ پیازچه: خرد شده (اختیاری)
❉ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای پخت یک املت پفکی خوشمزه ابتدا در کاسهای مناسب سفیده های تخم مرغ را با همزن تا جایی هم بزنید که پُف کند و زمانی که ظرف را برگردانید نریزید، سپس در کاسهای دیگر زرده ها را تا زمانی که کِرِم رنگ شود با همزن بزنید و آرام آرام به سفیده های همزده اضافه کنید. در مرحله بعد مواد املت را درون ماهیتابه حاوی کره ذوب شده بریزید و با حرارت ملایم و دَرِ بسته اجاره دهید حدود ۶ دقیقه بپزد. در اواخر پخت نمک و فلفل بپاشید و یک طرف را روی طرف دیگر برگردانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نوش جان