نوشیدنی

اگ ناگ

اگ ناگ یک نوشیدنی گرم بین المللی و بسیارخوشمزه و مقوی است که اصالتاً آمریکایی است و طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب با روش تهیه این نوشیدنی محبوب همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

>> شیر نارگیل: ۱فنجان(یا شیرپرچرب)

>> جوز هندی: نصف قاشق چایخوری

>> خرما: ۲ فنجان(پوست کنده و له شده)

>> شربت افرا: یک سوم فنجان

>> پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

>> نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

>> بادام: سه چهارم فنجان(یک شب خیسانده و پوست کنده)

>> آب: ۲ فنجان

 

طرز تهیه:

برای تهیه این نوشیدنی دلچسب همه مواد را بعد از آماده کردن درون مخلوط کن بریزید و بخوبی مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود سپس در قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. اگر تمایل داشتید می توانید به صورت سرد میل کنید.

در پایان نوشیدنی اگ ناگ را داخل لیوان یا فنجان مناسب بریزید و با کمی پودر گردو و دارچین تزئین و سرو کنید.

نوش جان

 

— نکته:

اگر دوست داشتید یک عدد چای کیسه‌ای را ۲ دقیقه داخل مواد نوشیدنی قرار دهید تا عطر و رنگ چای به آن اضافه شده و رنگ و طعم بهتری به نوشیدنی بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *