ایسلیم کبابی خوشمزه و لذیذ یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه است و طرفداران زیادی هم داره
مواد لازم :
• بادمجان : سه عدد
• گوشت چرخ کرده : صدوپنجاه گرم
• پیاز رنده شده : یک عدد
• سیر له شده : دوحبه
• نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
• گوجه فرنگی : به میزان لازم
طرز تهیه :
سه عدد بادمجان را به صورت ورقه اي برش داده و سرخ می کنیم.
با ١٥٠ گرم گوشت چرخ كرده ، يك پياز رنده شده ، دو حبه سير له شده ، نمك ،
فلفل و زردچوبه كباب هاي گرد و كوچك درست کرده و آنها را هم سرخ می کنیم.
ورقه هاي بادمجان را مثل علامت « + » روي هم گذاشته و يك كباب گرد وسط
بادمجان ها می گذاریم و برش های بادمجان را روي كباب آورده ، رویشان يک حلقه گوجه فرنگي می گذاریم و با خلال محكم می کنیم.
سس این غذا مثل بادمجان شكم پر است. يعني مقداري پوره گوجه فرنگي را با نمك و فلفل كمي تفت مي دهيم، نصف پيمانه آب جوش اضافه مي كنيم ، بعد بادمجان ها را توي اين سس مي چينيم و حدود نيم ساعت در فر ١٧٠ درجه مي گذاريم، مي توانيم روي حرارت گاز هم بگذاريم.
بادمجان را در یک بشقاب مناسب به همراه سُس آن سرو می کنیم.