این موادغذایی پس از گرم شدن مجدد، ارزش غذایی خود را از دست داده و نه تنها دیگرمفید نخواهند بود بلکه خوردن آنها مضر می باشد.
از نظر علم تغذیه، بهترین روش طبخ غذا این است که غذا را تنها به اندازه مصرف یک وعده تهیه کنید تا مجبور به گرم کردن مجدد آن نباشید. بهتر است از گرم کردن دوباره و چندباره غذاها خودداری کنید و اگر هم قراراست غذاها را در چند وعده مصرف کنید، آنها را در بستههای کوچک قرار دهید و هر بسته را یک بار گرم کنید.
تخم مرغ : نیتروژن موجود در تخم مرغ ممکن است در اثر گرم شدن مجدد اکسید شده و باعث سرطان شود.
سبزیجات : سبزیجاتی چون اسفناج، شلغم، هویج و کرفس غنی از نیترات هستند و اگر دوباره گرم شوند، ممکن است ترکیبات سمی و سرطانزا در آنها آزاد شود. اگر قصد دارید سبزیجات را مجدداً گرم کنید آن را در دمای خیلی پایین گرم کنید.
برنج : هنگامی که برنج دوباره گرم میشود وبعد به دمای محیط میرسد، هاگهایی در آن تولید وتکثیر میشوند که ماهیت سمی دارند واحتمال مسمومیت غذایی را بیشتر می کند.
قارچ : قارچ منبعی ازپروتئینها و مقادیر زیادی مواد معدنی است که با گرم کردن مجدد، ماهیت آن ها تغییر میکند وخوردن آن منجر به مشکلات گوارشی میشود.
سیب زمینی : سیب زمینی، حاوی مقادیر زیادی ویتامین B۶، پتاسیم و ویتامین C است و گرم کردن مجدد آن احتمال سمی شدن وتولید برخی باکتریهای ایجادکننده بوتولیسم را افزایش می دهد.
روغنهای فشرده : یکی از بهترین منابع امگا ۳، روغنهای فشرده مانند روغن زیتون، روغن بذر کتان و روغن کانولا هستند. چربی امگا ۳ در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد فاسد میشود. حرارت بالا سبب آزاد شدن ترکیبات سمی در این روغنها میشود.
مرغ : گرم کردن دوباره مرغ، ترکیب پروتئینی آن را تغییر میدهد وممکن است باعث مشکلات گوارشی شود. اگر قصد دارید آن را مجدداً گرم کنید، در دمای پایین این کار را انجام دهید.