بادمجان بايلدی یکی از غذاهای سنتی معروف و پرطرفدار ترکیه است که با عطر و طعم خاصی که دارد بسیار خوشمزه و لذیذ است این غذای ویژه بدون گوشت بوده و برای افراد گیاه خوار بسیار مناسب می باشد. در این مطلب با روش طبخ بادمجان شکم پُر بايلدی که طرز تهیه آسان و سریعی هم دارد همراه ما باشید.
مواد لازم:
⫸ گوجه فرنگی: نيم كيلو
⫸ بادمجان: نيم كيلو
⫸ پياز: ۲ عدد
⫸ فلفل: به میزان لازم
⫸ نمک: به ميزان لازم
⫸ روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا بادمجان ها را بعد از شستن، بدون جدا کردن کلاهک یک بُرش طولی ایجاد کنید و نمک بزنید تا تلخی آن ها گرفته شود بعد از نیم ساعت آبکشی کنید و بعد از خشک شدن درون روغن داغ غوطه ور کنید تا سرخ شوند. در این فاصله پیازها را خرد کرده و سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس گوجه فرنگی ها را بدون پوست رنده کنید و نمک و فلفل بزنید و با پیاز سرخ شده مخلوط کنید.
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را خارج کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. حالا با مخلوط گوجه و پیاز داغ شکم بادمجان ها را با دقت پُر کنید و در ماهیتابه حاوی کمی آب بچینید. زیر حرارت را کم کنید تا غذا جا بیافتد و آب آن کشیده شود.
بادمجان بايلدی شما آماده شد کمی دارچین بپاشید و به همراه نان یا برنج سرو و نوش جان کنید.