غذای ملل

بادمجان سوخاری تُرد

اگر دوست دارید تجربه عطر و طعم یک پیش غذا و یا شام سبک ایتالیایی را داشته باشید پیشنهاد می‌کنیم این بادمجان سوخاری‌های تُرد و خوشمزه را آماده کنید و لذت ببرید. این غذای محبوب و پرطرفدار را شما می‌توانید در کمترین زمان درست کنید و عاشق طعم لذیذ و تُرد آن شوید.

 

مواد لازم:

✔ بادمجان: ۳ عدد، متوسط

✔ تخم مرغ: ۲ عدد، همزده

✔ پنیر پارمزان: نصف پیمانه

✔ پودرذرت یا برنج پَرَک: ۲ پیمانه

✔ آرد کامل: یک سوم پیمانه

✔ سیر: ۱ حبه، ریزخرد شده

✔ سُس مارینارا: ۵ قاشق غذاخوری

✔ آب: یک چهارم پیمانه

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذای لذیذ ایتالیایی ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و به صورت حلقه‌ای به قطر یک سانت برش دهید و کنار بگذارید. پس از آن در یک ظرف آرد، و در ظرفی دیگر پودر ذرت، فلفل سیاه، پنیر پارمزان، سیر و نمک را بریزید تا مخلوط شوند، حالا در کاسه‌ای متوسط تخم مرغ را به همراه آب با همزن بزنید. در مرحله بعد بادمجان‌ها را ابتدا با آرد آغشته کنید و اضافی آن را بتکانید سپس در تخم مرغ بغلتانید و بعد به مخلوط پودر ذرت آغشته کرده و کمی فشار دهید.

در مرحله آخر، سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش دهید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید و درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا بخوبی سرخ و قهوه‌ای شوند.

بادمجان‌ها را بعد از سوخاری شدن روی ظرف مورد نظر چیده و سُس مارینارا را کمی گرم کنید و با قاشق روی بادمجان‌ها بریزید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *