غذای ملل, کباب

بال ‌مرغ تنوری

بال ‌مرغ تنوری یکی ازغذاهای خوشمزه و لذیذ بین‌المللی است که در تمام دنیا  محبوب و پرطرفدار است. در این مطلب آسان‌ترین روش تهیه بال مرغ تنوری و تُرد را می‌خوانید تا خیلی سریع و راحت بتوانید یک غذای خوش عطر و طعم را برای شام یا ناهار آماده کنید و از مزه و تُردی بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

✔ بال مرغ: ۱۲ عدد

✔ ماست: ۱ پیمانه

✔ عسل: ۲ قاشق غذاخوری

✔ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری

✔ زرد چوبه: به میزان لازم

✔ آب لیموی تازه: ۲ عدد

✔ پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری

✔ پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری

✔ پودر زنجبیل: کمی(اختیاری)

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

✔ رب گوجه فرنگی: یک دوم لیوان، با آب رقیق شده

✔ کره: ذوب شده (برای رومال بال‌ها)

✔ جعفری: خرد شده (برای رومال بال‌ها)

 

طرز تهیه :

برای پخت این بال مرغ لذیذ و تُرد ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله بال‌های مرغ را بعد از شستن در کاسه‌ای بزرگ قراردهید و همه مواد لازم به جز جعفری خرد شده و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا حسابی مزه‌دار شوند. بعد از این مدت بال‌های مزه‌دار شده را در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا سرخ و طلایی شوند.

در آخر، بال‌ها را با مخلوط کره ذوب شده و جعفری خرد شده رو مال کنید و در ظرفِ سرو بچینید و با سُس دلخواه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *