بال مرغ تنوری یکی ازغذاهای خوشمزه و لذیذ بینالمللی است که در تمام دنیا محبوب و پرطرفدار است. در این مطلب آسانترین روش تهیه بال مرغ تنوری و تُرد را میخوانید تا خیلی سریع و راحت بتوانید یک غذای خوش عطر و طعم را برای شام یا ناهار آماده کنید و از مزه و تُردی بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم:
✔ بال مرغ: ۱۲ عدد
✔ ماست: ۱ پیمانه
✔ عسل: ۲ قاشق غذاخوری
✔ روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
✔ زرد چوبه: به میزان لازم
✔ آب لیموی تازه: ۲ عدد
✔ پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
✔ پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
✔ پودر زنجبیل: کمی(اختیاری)
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ نمک: به میزان لازم
✔ رب گوجه فرنگی: یک دوم لیوان، با آب رقیق شده
✔ کره: ذوب شده (برای رومال بالها)
✔ جعفری: خرد شده (برای رومال بالها)
طرز تهیه :
برای پخت این بال مرغ لذیذ و تُرد ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله بالهای مرغ را بعد از شستن در کاسهای بزرگ قراردهید و همه مواد لازم به جز جعفری خرد شده و کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا حسابی مزهدار شوند. بعد از این مدت بالهای مزهدار شده را در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا سرخ و طلایی شوند.
در آخر، بالها را با مخلوط کره ذوب شده و جعفری خرد شده رو مال کنید و در ظرفِ سرو بچینید و با سُس دلخواه نوش جان کنید.