غذای ملل

بال مرغ دودی

بال مرغ دودی یکی ازغذاهای لذیذ وخوشمزه است که اصالتاً یک غذای انگلیسی است وطرفداران بسیاری دارد. این کباب به خاطر بافت چرب وعطر وطعم تُرد و دودی، یک کباب بی نظیرو بسیار خوش خوراک است که طرز تهیه آسان و راحتی هم دارد و خیلی سریع می توانید آن را آماده کنید.

 

موادلازم:

>> بال مرغ : به تعداد لازم

>> روغن کنجد یا روغن زیتون: به مقدار لازم

>> نمک و فلفل سیاه: کمی

>> سُس باربیکیو دودی یا ادویه باربیکیو دودی: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا بال ها را خوب بشورید و خشک کنید. مقداری روغن کنجد یا روغن زیتون یا روغن مایع به بال‌ها بزنید تا عطر وطعم ادویه بهترجذب شود. حالا مقدار مناسبی از ادویه باربیکیو دودی را روی بال‌ها پاشیده وبه خوبی با ادویه آغشته کنید و کمی فلفل سیاه بپاشید. سپس نیم ساعت در یخچال قراردهید تا خوب مزه دار شود.

اگراز به جای ادویه باربیکیو دودی از سُس باربیکیو دودی استفاده می کنید فقط کافیست بال ها را بعد از شستن وخشک کردن به سُس باربیکیو دودی آغشته کنید ومقداری فلفل سیاه بپاشید ونیم ساعت دریخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

در آخر بال‌ها را کمی نمک پاشی کنید و روی کباب پزیا منقل و یا گریل با شعله کم، پشت و روی آن را بپزید تا سرخ و تُرد شده و تمام قسمت‌های آن به صورت یک دست پخته شود.

نوش جان

 

::: نکته: ادویه باربیکیو دودی یکی از پُرکاربردترین ادویه‌های ترکیبی است و برای طعم‌دار کردن مرغ، ماهی، گوشت، سبزیجات و حتی نان مورد استفاده قرار می گیرد. این ادویه به دلیل عطروطعم دودی‌اش، برای کباب کردن بال و کتف بسیار مناسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *