اگر هوس یک غذای خوشمزه و لذیذ کردید این بال و کتفِ تُرد و سوخاری را که با دوغ مزهدار شده یکبار امتحان کنید تا عاشق طعم و مزهی متفاوت آن شوید.
مواد لازم:
✔ بال مرغ: ۶ عدد
✔ کتف مرغ: ۶ عدد
✔ دوغ گازدار: ۲ لیوان
✔ پیاز: ۱ عدد، خلالی خرد شده
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
✔ نمک: به مقدار لازم
✔ روغن: برای سرخ کردن
✔ سُس کچاپ: به مقدار دلخواه
✔ نان باگت: ۲ عدد
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای لذیذ و دوست داشتنی ابتدا بال و کتفِ مرغ را بعد از شستن، به همراه پیاز خلالی، دوغ گازدار، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از این مدت بال و کتف دوغپز شده را از تابه خارج کرده و در ماهیتابهی حاوی روغن داغ دو طرف آنها را خوب سرخ و طلایی کنید.
بعد از سرخ شدن به همراه سُس کچاپ و نان باگت سرو کنید.
نوش جان
