یکی ازغذاهای پرطرفدار چین و جنوب شرق آسیا که بسیار خوش عطر و بو و لذیذه، برنج سرخ شده دریایی است. اگر شما هم به غذاهای دریایی علاقه دارید یک بار این غذای محبوب و خوشمزه را درست کنید تا عاشق عطر و طعم آن شوید.
مواد لازم:
✔ ماهی بدون استخوان: ۵۰ گرم، خرد شده
✔ میگو: ۵۰ گرم، خرد شده
✔ برنج پخته شده: ۶ پیمانه
✔ سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری
✔ سس ماهی: ۴ قاشق غذاخوری
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ ادویه مخصوص ماهی: ۱ قاشق چایخوری
✔ شکر قهوه ای: ۱ قاشق غذاخوری
✔ پیازچه: دو سوم پیمانه، خرد شده
✔ سیر: ۵ حبه: خرد شده
✔ تخم مرغ درشت: ۲ عدد(اختیاری)
✔ پیاز متوسط: ۱ عدد، ریز خرد شده
✔ فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد، خرد شده
✔ نمک: به مقدار لازم
✔ روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذای دریایی ابتدا میگو و ماهی خرد شده را درون ماهیتابه حاوی کمی روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید پس از آن فلفل دلمهای، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود سپس برنج پخته شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد سُس سویا، سُس ماهی، فلفل سیاه، شکر قهوهای، پیازچه و نمک را با مواد سرخ شده مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد با هم ترکیب شده و بخوبی مزهدار شوند. در آخر تخم مرغها را اضافه کرده و مخلوط کنید تا تخم مرغها کاملاً بپزند.
نوش جان
:::: نکتهها:
>> در این غذا می توانید از انواع مختلف غذاهای دریایی حلال و سبزیجات مختلف استفاده کنید.