غذای ملل

برنج سرخ شده دریایی

یکی ازغذاهای پرطرفدار چین و جنوب شرق آسیا که بسیار خوش عطر و بو و  لذیذه، برنج سرخ شده دریایی است. اگر شما هم به غذاهای دریایی علاقه دارید یک بار این غذای محبوب و خوشمزه را درست کنید تا عاشق عطر و طعم آن شوید.

 

مواد لازم:

✔ ماهی بدون استخوان: ۵۰ گرم، خرد شده

✔ میگو: ۵۰ گرم، خرد شده

✔ برنج پخته شده: ۶ پیمانه

✔ سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری

✔ سس ماهی: ۴ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ ادویه مخصوص ماهی: ۱ قاشق چایخوری

✔ شکر قهوه ای: ۱ قاشق غذاخوری

✔ پیازچه: دو سوم پیمانه، خرد شده

✔ سیر: ۵ حبه:  خرد شده

✔ تخم مرغ درشت: ۲ عدد(اختیاری)

✔ پیاز متوسط: ۱ عدد، ریز خرد شده

✔ فلفل دلمه ای کوچک: ۱ عدد، خرد شده

✔ نمک: به مقدار لازم

✔ روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای دریایی ابتدا میگو و ماهی خرد شده را درون ماهیتابه حاوی کمی روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید پس از آن فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود سپس برنج پخته شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد سُس سویا، سُس ماهی، فلفل سیاه، شکر قهوه‌ای، پیازچه و نمک را با مواد سرخ شده مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد با هم ترکیب شده و بخوبی مزه‌دار شوند. در آخر تخم مرغ‌ها را اضافه  کرده و مخلوط کنید تا تخم مرغ‌ها کاملاً بپزند.

نوش جان

 

:::: نکته‌ها:

>> در این غذا می توانید از انواع مختلف غذاهای دریایی حلال و سبزیجات مختلف استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *