بروشتای یا بروسکتای مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایتالیایی و بین المللی است وطرفداران بسیاری هم دارد.
مواد لازم:
– سینه مرغ نیم کیلو
– گوجه فرنگی متوسط ۶ عدد
– سیر ۴ حبه
– پنیر پیتزا یک لیوان
– سرکه بالزامیک ۱ پیمانه
– اورگانو یک قاشق غذاخوری
– ریحان تازه یک مشت
– نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذای ایتالیایی ابتدا باید فر را بر روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا گرم شود. تا زمانی که فرد در حال گرم شدن می باشد شما می توانید گوشت مرغ را به صورت تکه های بسیار کوچک خرد کرده و به همراه کمی روغن آنها را درون تابه تفت دهید. بعد از اینکه مرغ ها سرخ شد مقداری نمک و فلفل و زردچوبه روی گوشت ها می ریزیم و این مواد را نیز به همراه مرغ ها سرخ می کنیم. یک ظرف مناسب با فر بردارید و آن را با کمی روغن چرب کنید.کف ظرف را با استفاده از یک لایه گوجه فرنگی بپوشانید و سپس روی آنها مرغهای سرخ شده را بریزید. روی مرغ ها ۴ حبه سیر را رنده کنید و به همراه ادویه ارگانو و سرکه بالزامیک آن ها را پوشش دهید.بعد از این که ادویه ارگانو و سرکه را اضافه کردید باید یک لایه گوجه فرنگی را روی آنها قرار داده و دوباره روی گوجه ها را با پنیر پیتزا بپوشانید. برای اینکه روی این غذا را تزئین کنید میتوانید از قارچ های خرد شده و یا گوجه فرنگی های ریز استفاده کنید.
ظرف را به درون فر قرار دهید و اجازه دهید که ۲۰ دقیقه درون آن بماند. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه باید قسمت گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید تا در ۵ دقیقه پنیر پیتزا طلایی شود. بعد از اینکه پنیر پیتزا طلایی شد می توانید ظرف را از درون فر خارج کرده و روی آن را با استفاده از ریحان تزیین کنید. بعد از اینکه غذا کمی سرد شد و از حرارت آن کم شد آن را به همراه انواع سس ها سرو کنید.