وافل بیسکویتی با بستنی یک دسر خوشمزه و ساده است و میتوانید از انواع طعمهای بستنی و انواع بیسکویت ها که با سلیقه خودتان جور است استفاده کنید.
مواد لازم:
– گردوی خرد شده یکونیم فنجان
– شکر قهوهای دو قاشق غذاخوری
– پودر چیلی نصف قاشق چایخوری
– وافل بیسکویتی بیست و چهار عدد
– کره پاستوریزه دو قاشق غذاخوری
– بستنی وانیلی سه لیتر
– عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
– مربای شیر یکچهارم فنجان
طرز تهیه:
داخل یک تابه بزرگ کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. گردو، شکر قهوهای، پودر چیلی و وانیل را داخل تابه ریخته و پنج دقیقه تفت دهیدتا مواد برشته شوند. سپس داخل ظرفی ریخته تا کاملا خنک شده و به دمای اتاق برسند.
در این فاصله مربای شیر را با حرارت شعله یا در مایکروفر کمی گرم کنید تا نرم شود. سپس، یک قاشق چایخوری از مربای شیر را روی یک مینی وافل پخش کنید. بعد از آن نوبت به بستنی میرسد. روی وافل را با دو قاشق غذاخوری بستنی بپوشانید. بعد از آن، وافل دوم را روی بستنی قرار داده و فشار دهید تا بستنی پخش شود. دسر را داخل موادی که تفت دادید وخنک شده بچرخانید تا به بستنی بچسبند. وافل بستنی را حدود چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک شده و خودش را بگیرد.
نکات:
– برا ی تزئین این دسر از سس کارامل یا مربای شیر می توانید استفاده کنید.
– به جای وافل بیسکوییتی میتوانید از بیسکویتهای دیگر هم استفاده کنید. حتی میتوانید خودتان در منزل وافل خانگی را درست کنید.
– برای تهیه دسر بستنی بیسکویتی، حتما موادتان باید خنک شوند و پس از آن، دسر را داخل آنها بغلتانید. در غیر این صورت بستنی خیلی زود ذوب میشود.
– وافل ها تنها به عنوان دسری شیرین تهیه نمی شوند انواع وافل به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا هم درست میشود به عنوان مثال میتوانید وافل مارتادلا، وافل بیکن و وافل پپرونی را امتحان کنید.