بستنی ماچا، یک میان وعده و دسر خوشرنگ، خوشمزه با رنگی سبز و طعمی متفاوت، کمی تلخ و شیرین است. این بستنی یک دسر محبوب ژاپنی است که به چند روش درست می شود ولی این طرز تهیه که در اینجا می خوانید برای افرادی که رژیم غذایی دارند مناسب می باشد. چون کالری آن بسیار کم است.
بستنی ماچا از پودر چای سبز ماچا که نوعی خاص از چای سبز است و به دلیل رنگ سبز جذاب و خصوصیات سلامتی فراوانش بسیار مورد توجه قرار گرفته است تهیه می شود.
مواد لازم:
>> موز: ۳ عدد
>> پودر ماچا: ۱ قاشق غذاخوری
>> شیر گیاهی یا شیر کم چرب: نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا موزها را پوست بگیرید و حلقه حلقه بُرش بزنید و در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه درون فریزر بگذارید تا یخ بزند. بعد از این مدت موزها را خارج کرده و به همراه شیر گیاهی یا شیر کم چرب و یک قاشق غذاخوری ماچا درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بخوبی میکس کنید تا یکدست شود. سپس مواد بستنی را به آرامی درون قالب های سیلیکونی پاپسیکل بریزید و به مدت ۴ ساعت و تا زمانی که بستنی منجمد شود در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و سریع از قالب خارج کرده و سرو کنید.
نوش جان