بلدرچین تنوری یا کبابی ازغذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که بسیار خوشمزه و مغذی بوده و محبوبیت و جایگاه ویژهای حتی در میان مردم دیگر کشورها دارد. گوشت بلدرچین سرشار از انواع پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و … است که نقش مؤثری در تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد مغز و تقویت حافظه ایفا میکنند.
پس همین حالا دست بهکار شوید و این غذای اصیل ایرانی را برای عزیزانتان آماده کنید.
مواد لازم:
✔ بلدرچین: ۵ عدد
✔ پودرکاری: ۱ قاشق غذاخوری
✔ آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
✔ روغن: ۳ قاشق غذاخوری
✔ نمک: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای پختِ بلدرچین تنوری یا گریل شده ابتدا بلدرچینها را بعد از شستن به صورت پروانهای و یک تکه شکل دهید و در ظرف مناسب با فلفل سیاه، آبلیمو، روغن، پودرکاری و نمک بخوبی مرینیت کنید و چند ساعت با دَرِ بسته داخل یخچال قرار دهید تا مزهها حسابی به خورد هم بروند.
بعد از این مدت فِر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید سپس سینی فِر را با روغن چرب کنید و بلدرچینها را حدود ۴۰ دقیقه و تا زمان سرخ و طلایی شدن، بپزید.
در مرحله آخر بلدرچینهای کبابی شده را با کرهی ذوب شده چرب کنید و چند دقیقه داخل ظرفِ دربسته قرار دهید تا بخار آنها باعثِ نرم و آبدار شدنشان شود. بلدرچینهای لذیذ را با برنج یا نان تازه و سبزیخوردن سرو و نوش جان کنید.