غذای سنتی

بلغور با نخود

این یک غذای خاص و بسیار پر فایده است چرا که بلغور به طرز شگفت انگیزی مغذی است و خواص فراوانی دارد از جمله بهبود هضم، تحریک رشد و تکامل، تقویت گردش خون، کمک به خواب، جلوگیری از بیماری های مزمن و محافظت از سیستم ایمنی و …  . نخود هم بسیار پرفایده است از جمله خواص نخود می‌توانیم به تنظیم سطح قند خون، کمک به کاهش وزن، افزایش سلامت دستگاه گوارش، بهبود سلامت قلب و پیشگیری از سرطان اشاره کنیم. پس این غذای فوق العاده را از دست ندهید.

 

مواد لازم:

بلغور: ۱ فنجان

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی گیلاسی: ۲۰۰ گرم

ریحان تازه: کمی

نخود پخته: ۱ لیوان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای شروع  ریحان و گوجه گیلاسی را خرد کرده و به نخود پخته اضافه کنید سپس بلغور را که از قبل به مدت یک ساعت در آب جوش خیسانده اید به مواد اضافه کنید. حالا روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

در صورت تمایل می توانید یک سوم فنجان برنج پخته هم به مواد اضافه کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *