ساندویچ, غذای ملل

بوریتوی صبحانه

بوریتو یک ساندویچ محبوب و پرطرفدار مکزیکی است که با رسپی‌های متنوعی تهیه می‌شود و مصرف بیشتری در وعده صبحانه و میان وعده دارد. در تهیه بوریتو از نان تورتیلا که با مواد دلخواه پُر و به شکل استوانه‌ای پیچیده یا تا شده استفاده می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه بوریتوی تخم مرغ و پنیر همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر:

✔ تخم مرغ: ۲ عدد

✔ نان تورتیلا: ۲ عدد

✔ شیر کم چرب: نصف پیمانه

✔ پنیر ورقه‌ای چدار: ۴ ورق

✔ سُس سالسا: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این بوریتو ابتدا تخم مرغ ، شیر، فلفل سیاه و نمک را درون کاسه، هم بزنید سپس درون یک ماهیتابه نچسب کمی روغن اسپری کنید ومخلوط شیر و تخم مرغ را در آن بریزید و مدام هم بزنید تا با حرارت کم، تخم مرغ ها بپزند. پس از آن که تخم مرغ ها پخت، در وسط هر تورتیلا نیمی از تخم مرغ ها را قرار دهید و روی هر کدام را با ۲ ورق پنیر چدار بپوشانید.

در مرحله آخر تورتیلا را به صورت تا کرده یا رول بپیچید و با سُس سالسا سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *