سالاد و دسر

بوغدایی سالاتاسی

بوغدایی سالاتاسی یا سالاد گندم یک پیش غذای خوشمزه و مغذی کشور ترکیه است که محبوبیت بسیاری در این کشور دارد. این سالاد لذیذ طرز تهیه آسان و ساده ای دارد و به راحتی می توانید این پیش غذای مقوی را درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> اسفناج: ۱ کیلو

>> پیاز: ۱عدد

>> گندم: ۲ لیوان

>> ماست: به مقدار لازم

>> گردو: یک دوم پیمانه

>> فلفل قرمز: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا گندم را پاک کرده و درون قابلمه به همراه مقداری آب و کمی نمک روی شعله متوسط بگذارید تا بخوبی بپزد. در این فاصله پیاز را خرد کرده و درون یک ماهیتابه حاوی مقداری روغن مایع کمی تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس اسفناج شسته شده و خرد شده را اضافه کنید تا به همراه پیاز بپزد. بعد از پخت، درون ظرف مناسب سالاد بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله گندم در حال پخت را  که کاملاً مغز پخت شده آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا به هم نچسبد(درست مانند آبکش کردن ماکارونی). حالا کمی روغن روی گندم بریزید و به ظرف حاوی اسفناج و پیاز اضافه کنید، فلفل و نمک بپاشید و مقدار مناسبی ماست ریخته و با گردوی خرد شده تزئین و سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *