بوغدایی سالاتاسی یا سالاد گندم یک پیش غذای خوشمزه و مغذی کشور ترکیه است که محبوبیت بسیاری در این کشور دارد. این سالاد لذیذ طرز تهیه آسان و ساده ای دارد و به راحتی می توانید این پیش غذای مقوی را درست کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم:
>> اسفناج: ۱ کیلو
>> پیاز: ۱عدد
>> گندم: ۲ لیوان
>> ماست: به مقدار لازم
>> گردو: یک دوم پیمانه
>> فلفل قرمز: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا گندم را پاک کرده و درون قابلمه به همراه مقداری آب و کمی نمک روی شعله متوسط بگذارید تا بخوبی بپزد. در این فاصله پیاز را خرد کرده و درون یک ماهیتابه حاوی مقداری روغن مایع کمی تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس اسفناج شسته شده و خرد شده را اضافه کنید تا به همراه پیاز بپزد. بعد از پخت، درون ظرف مناسب سالاد بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله گندم در حال پخت را که کاملاً مغز پخت شده آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا به هم نچسبد(درست مانند آبکش کردن ماکارونی). حالا کمی روغن روی گندم بریزید و به ظرف حاوی اسفناج و پیاز اضافه کنید، فلفل و نمک بپاشید و مقدار مناسبی ماست ریخته و با گردوی خرد شده تزئین و سرو کنید.
نوش جان