تارت خرما و گردو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه برای مهمانی هاست. وجود خرما و گردو در این پیش غذا آن را به یک ماده غذایی مقوی و بمب انرژی تبدیل کرده است.
موادلازم :
– خرمای بدون هسته سیصدگرم
– شکر دو قاشق غذاخوری
– کره ذوب شده صد و پنجاه گرم
– مغز گردو صد و پنجاه گرم
– شیر عسلی یک قوطی
– پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
– نمک کمی
– بیسکویت دایجستیو سیصد گرم
طرز تهیه :
برای شروع ابتدا فر را روی دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید. در این فاصله بیسکوییت ها را خرد کنید و نمک، دارچین و شکر را به بیسکوییت های خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کره را ذوب کنید و به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به دست آید.
مواد را داخل قالب مخصوص تارت بریزید و در فر قرار دهید. ده دقیقه زمان نیاز است تا نان کف تارت آماده شود. در این زمان هسته خرماها را خارج و خرما را نصف کنید. حالا خرماها را روی نان تارت در فر بگذارید و حرارت فر را کمی زیاد کنید تا خرماها کمی شل شوند. بعد از چند دقیقه تارت را بیرون بیاورید و روی آن مغز گردوی خرد شده بریزید. سپس روی آن شیر عسلی را بریزید و دوباره به مدت بیست دقیقه داخل فر بگذارید تا روی تارت برشته و قهوه ای شود. بعد از این مدت تارت را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن سرو نمایید.
نوش جان.