کیک و شیرینی

تارت زردآلو

تارت زردآلو یکی از شیرینی های خوشمزه، مقوی و پرخاصیت است که برای میان وعده، پیش غذا و دورهمی ها یک انتخاب عالیست. در این مطلب ساده‌ترین روش تهیه تارت زردآلو را یاد می گیرید تا به راحتی و با کمترین مواد بتوانید این شیرینی لذیذ و پرطرفدار را در منزل آماده کنید.

 

مواد لازم:

>> آرد: یک ونیم پیمانه

>> زردآلو: ۳۵۰ گرم خرد شده

>> کره: نصف پیمانه خرد شده

>> مربای زردآلو: نصف پیمانه

>> وانيل: یک چهارم قاشق چایخوری

>> شکر: نصف قاشق چایخوری

>> نمک: نصف قاشق چایخوری

>> پودر نارگيل: نصف قاشق سوپخوری(اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این شیرینی جذاب ابتدا درون کاسه ای مناسب، آرد، وانیل، شکر، پودر نارگیل و نمک را مخلوط کنید سپس کره به دمای محیط رسیده را اضافه کرده و بخوبی ورز دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. در مرحله بعد یک سوم پیمانه آب را اضافه کنید وخوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف و یکدست حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه استراحت دهید. بعد از این مدت که حجم خمیر دو برابر شد میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را به اندازه قالب تارت با وردنه باز کنید و بعد از چرب کردن قالب، خمیر را داخل آن پهن کنید و چند سوراخ توسط چنگال در کف خمیر ایجاد کنید فراموش نکنید که دیواره های قالب را هم باید با خمیر بپوشانید. حالا باید خمیر تارت را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید سپس بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و زردآلوهای خرد شده را داخل آن بچینید و روی آن ها را شکرپاشی کنید و این بار به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا تارت زرد آلو پخته شود. بعد از این مدت تارت را از فر خارج کنید و روی آن مربای زرد آلو بریزید.

نوش جان

 

:::: نکته:

>> در پخت این تارت می توانید از زردآلوی خشک شده هم استفاده کنید که در این صورت زردآلوهای خشک را باید از قبل بخیسانید تا کاملاً نرم شوند.

>> زردآلو حاوی مواد مغذی فراوانی از جمله ویتامین C، ویتامین E، ویتامین A، پروتئین، فیبر و پتاسیم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *