غذای ملل

تارت مرغ و قارچ

 

تارت مرغ وقارچ یک غذای خوشمزه ومقویه که باظاهرخوبش به میزتون زیبایی خاصی میده،حتماامتحانش کنید

مواد لازم:
– آرد سیصد گرم

– کره دویست گرم

– آب (سرد یخچالی)چهار قاشق غذاخوری

– تخم مرغ یک عدد

– نمک (یا شکر) یک دوم قاشق چایخوری

– سینه مرغ یک عدد

– قارچ سیصد و پنجاه گرم

– فلفل دلمه ای دو عدد

– نمک به میزان لازم

– آویشن به میزان لازم

– فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
 ابتدا آرد و نمک و شکر را مخلوط کرده و کره سرد را از یخچال بیرون آورده و به قطعات ریز خرد کرده و با آرد با نوک انگشتان ورز می دهیم ( مثل خرده نون میشه) . خیلی ورز نمیخواد که به روغن بیفتد. بعد سه یا چهار قاشق آب سرد اضافه کرده و در نهایت یک عدد تخم مرغ را اضافه کرده مخلوط میکنیم و خمیر حاصل را یک شب در یخچال می گذاریم. (اگر وقت نداشتیم حداقل یک ساعت)
به اندازه لازم از خمیر برداشته با وردنه نازک کرده و در قالب کیک یزدی پهن کرده و روی آن با چنگال سوراخ میزنیم تا پف نکند. سی دقیقه با حرارت صد و پنجاه درجه در فر می پزیم.
فیله مرغ را نگینی کرده با پیاز رنده شده به همراه نمک و فلفل سیاه و آویشن تفت می دهیم . وقتی آب انداخت درب ظرف را میگذاریم تا بپزد بعد با قارچ خرد شده و تفت داده شده مخلوط کرده سپس فلفل دلمه ای رشته ای خرد شده را هم اضافه میکنیم. حالا مقداری از این مواد را درون تارت های آماده شده قرار داده وروی آن پنیر پیتزا میریزیم و در حدی که پنیر آن ذوب شود در فر می گذاریم.

نکته : تارت برای مصرف غذایی نمک دارد اما برای مصرف دسر شکر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *