تارت گوجه فرنگی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ بین المللی است که فقط کافیه یک بار میل کنید، حتماً عاشقش خواهید شد. تارت گوجه فرنگی را که اصالتاً یک غذای ایتالیایی است می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا نوش جان کنید و از عطر و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
>> آرد: ۴ پیمانه
>> روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
>> مخمر: ۱ قاشق چایخوری سرخالی
>> نمک: نصف قاشق چایخوری
برای آماده کردن خمیر آرد، مخمر و نمک را در کاسه ای بریزید و به تدریج آب اضافه کنید و بخوبی ورز دهید تا خمیر یکدست شود سپس روغن زیتون را اضافه کرده و مجدداً ورز دهید تا روغن به خورد خمیر برود، حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا پُف کند.
مواد لازم برای تارت گوجه فرنگی:
>> گوجه فرنگی: ۳ عدد
>> پنیرموزارلا: یک دوم پیمانه برای داخل تارت
>> روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
>> پیاز: ۱ عدد ریز خرد شده
>> تخم مرغ: ۲ عدد
>> جعفری: یک دوم پیمانه خرد شده
>> فلفل: به مقدار لازم
>> نمک: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. در این فاصله تخم مرغ ها را درون کاسه هم بزنید تا از لختگی خارج شود. دو عدد از گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه بقیه مواد به کاسه تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید. سپس چانه های کوچکی از خمیر بردارید و داخل قالب های مافین که بخوبی چرب کردید پهن کنید و درون آن را به صورت سرخالی با مواد پر کنید. یکی از گوجه فرنگی های باقی مانده را به صورت اسلایس برش دهید و روی تارت ها قرار داده و کمی پنیر موزارلا بریزید. در پایان قالب مافین را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
تارت گوجه فرنگی را بعد از این که پخت و کمی خنک شد از قالب ها خارج و با سُس کچاپ سرو کنید.
نوش جان